Skip to main content

Retro Games

Haal je oude spelcomputers uit de kast. John’s Muziekboetiek heeft spellen voor de oude versies van PlayStation, Gameboy en Xbox.

Bekijk meer games

Tijd om te dansen

Bij een elk feestje wordt het na een tijdje tijd om te dansen. Met deze disco albums staat de dansvloer binnen no time vol.

Wat als iemand het cadeau al heeft?

Als je een cadeau hebt besteld en de verrassing blijkt dubbel te zijn, kun je een product altijd zorgeloos terugsturen (mits in goede staat). Hiervoor heb je 14 dagen, maar je kunt altijd overleggen om deze retourneer datum op te schuiven.

Kan het cadeau ingepakt worden?

Ja zeker! Je kunt bij je bestelling een berichtje plaatsen met de vraag of je product ingepakt kan worden, en dan pakken we dit graag voor je in. Je pakketje wordt wel geleverd in een bubbel envelop of doosje, afhankelijk van het product.

Heeft John's Muziekboetiek cadeaubonnen?

Je kunt op John’s Muziekboetiek geen cadeaubonnen fysiek aanschaffen. Als je echter contact opneemt kunnen wij een digitale cadeaubon opsturen met een eenmalige cadeau code om online in te wisselen.

Kinderboeken

In ons assortiment vind je kinderboeken voor kinderen van alle leeftijden! Vind de mooiste tweedehands en nieuwe kinderboeken.

Meer kinderboeken

Boeken

7092 products

CD's & Vinyl

12360 products

Film

4966 products

Games

160 products