Welkom op de vernieuwde site!

Amerikaanse singer-songwriter Melanie op 76-jarige leeftijd overleden

Overleden

Gepubliceerd op 25-01-2024

De Amerikaanse singer-songwriter Melanie is op 76-jarige leeftijd overleden. Haar kinderen schrijven woensdag 23 januari op het Facebook-profiel van hun moeder dat ze een dag eerder vredig is gestorven. De doodsoorzaak deelden ze niet.

"We zijn er kapot van, maar willen jullie bedanken voor de liefde die jullie voor onze moeder hebben en jullie vertellen dat ze heel veel van jullie hield", schrijven de drie kinderen.

Ze willen op een later moment een herdenking organiseren voor hun moeder. "De details worden aangekondigd zodra ze bekend zijn. We kijken ernaar uit jullie daar te zien."

Melanie, van wie de volledige naam Melanie Safka was, scoorde haar grootste successen eind jaren zestig en begin jaren zeventig. Zo had ze hits met nummers als Beautiful PeopleBrand New KeyPeace Will Come (According To Plan) en Lay Down (Candles In The Rain). De zangeres stond in 1969 ook op het Woodstock-festival. In Nederland bereikten vijf van haar nummers de Top 40.

De zangeres bleef in latere jaren nog veel muziek maken en bracht in totaal 28 studioalbums uit. Haar laatste, Ever Since You Never Heard of Me, kwam uit in 2010. Bron ; Nu.nl https://www.nu.nl/muziek/6299061/amerikaanse-singer-songwriter-melanie-op-76-jarige-leeftijd-overleden.html

Snelle levering, niet met PostNL gelukkig maar... en wie doet in deze tijd nog de moeite om er een persoonlijk, handgeschreven briefje bij te voegen...? Dat verdient een 10. Niets kan beter, alles was PERFECT.

Gina Vanthournout

Goed verpakt en snel geleverd. Het handgeschreven berichtje werd door mij bijzonder gewaardeerd.

Jan

Geleverd in perfecte staat (was er al heel lang naar op zoek)! Vriendelijk, persoonlijk briefje erbij - een aanrader!

Hubke

Alles was perfect, heel goed en verzorgd ingepakt met een leuk briefje erbij, TOP WINKEL!

Marleen

De bezorging was een dag eerder! Fijn. Het boek ziet er netjes uit!

Nancy

Perfect verpakt,levering zelfs vroeger dan beloofd,dikke tien

Leo

Mijn gekochte cd werd correct verpakt, bliksemsnel geleverd, en met een persoonlijke boodschap van Johns Muziekboetiek ingesloten thuis gebracht. En dat doet plezier ! Mijn volgende cd's komen gegarandeerd van hier.

Linda

Zelfs sneller geleverd dan verwacht ! Plus nog een persoonlijk berichtje op de verzendnota

Luc

Artikel oké. Eén dag eerder geleverd dan beloofd.

Dba

Prima levertijd. Tof berichtje bij de levering van de verkoper. Zeer positief over. Zou zeker nog wat van hem kopen.

Petra

De cd zag er nieuw uit, was goed verpakt met een begeleidend briefje en werd snel geleverd! Prima service dus, kon niet beter!

Cian