Resultaat 1–50 van de 20223 resultaten wordt getoond

Boeken

7092 products

CD's & Vinyl

12360 products

Film

4966 products

Games

160 products

Afhalen en opsturen

John’s Muziekboetiek geeft de mogelijkheid de tweedehands cd’s, boeken, films en games af te halen, of op te laten sturen. Als je wilt dat de producten opgestuurd worden kun je dit aangeven, en zal het product op de dag van bestelling nog op de post worden gedaan. De verzendkosten komen voor eigen rekening, en worden berekend aan de hand van de bestelling. John verstuurt boeken en cd’s vaak via brievenbuspost, maar bij grotere pakketten of meerdere items wordt een pakket verstuurd.

Persoonlijk

John’s Muziekboetiek is zo persoonlijk als het klinkt. Hij doet alles zelf, van inkoop tot upload van zijn tweedehands producten. John verzamelt cd’s sinds zijn jeugd. Vervolgens heeft hij daar boeken en films aan toegevoegd en is hij gaan verkopen op Marktplaats en Marktplaza. John is altijd direct bereikbaar via zijn telefoonnummer of emailadres voor al uw vragen. Daarnaast kun je beoordelingen van eerdere klanten lezen via de links onderaan de pagina.

Tweedehands (en nieuw)

John’s Muziekboetiek biedt zowel tweedehands als nieuwe items aan. Wanneer een item nieuw is staat dit in de titel. Anders is het een item gevonden op een kringloop of rommelmarkt. Niettemin zijn alle producten van goede kwaliteit, en kun je op elk moment contact opnemen met John’s Muziekboetiek om foto’s op te vragen. Bovendien ben je altijd welkom om langs te komen en de producten te bekijken alvorens ze aan te schaffen.

CD’s, Boeken en meer

John’s Muziekboetiek is meer dan tien jaar geleden ontstaan. Sinds toen is het aanbod dagelijks blijven groeien. Bovendien komen er nog steeds elke dag nieuwe producten bij. Hierdoor zullen er elke dag nieuwe tweedehands cd’s, boeken, games en films bijkomen. Ook nieuwe items worden toegevoegd, te herkennen aan de producttitel. Het aanbod bestaat op dit moment uit: boeken, cd’s, games, films, dvd’s,  blu-ray, kleding, audio apparatuur, muziek apparatuur en speelgoed.