Over John's Muziekboetiek

John Muziekboetiek's mooiste momenten

Een verzameling mooie mijlpalen om je een kijkje te geven in de korte geschiedenis van John's Muziekboetiek.

De eerste bestelling is geplaatst

2019, november

De 250e bestelling is geplaatst

2021, september

18.000 producten in het aanbod

2021, september

Product aanvraag is toegevoegd aan de website

2021, oktober

Nieuws is toegevoegd aan de website

2022, april

22.000 producten in het aanbod

2022, augustus

Redesign van de website online

2024, februari

Wie zit er achter John’s Muziekboetiek?

John’s Muziekboetiek is zo persoonlijk als het klinkt. De website is gemaakt door mijn zoon, maar verder doe ik alles zelf, van inkoop tot upload van mijn nieuwe en tweedehands producten. Ik verzamel CD’s sinds mijn jeugd. Vervolgens heb ik daar boeken en films aan toegevoegd en ben ik gaan verkopen op Marktplaats en Marktplaza. Ik ben goed bereikbaar via mijn telefoonnummer of e-mailadres voor al je vragen.

John’s Muziekboetiek is meer dan tien jaar geleden ontstaan. Sinds toen is het aanbod dagelijks blijven groeien. Bovendien komen er nog steeds elke dag nieuwe producten bij. Hierdoor zullen er elke dag nieuwe tweedehands CD’s, boeken, games en films bijkomen. Ook nieuwe items worden toegevoegd, te herkennen aan de producttitel. Het aanbod bestaat op dit moment uit: boeken, CD’s, games, films, DVD’s,  Blu-Ray, kleding en speelgoed.

Ik wil graag foto’s zien van het product, kan dat?

Uiteraard! John’s Muziekboetiek heeft alleen items in mooie staat, maar mocht je het eerst willen zien dan kun je een WhatsApp sturen of bellen en ontvang je een foto van het desbetreffende product.

Kan ik ook producten ophalen?

Ja, dat kan! John’s Muziekboetiek geeft de mogelijkheid de tweedehands CD’sboekenfilms en games af te halen, of op te laten sturen. Als je het product wil ophalen, kun je dit aangeven bij de bestelling. Als je wilt dat de producten opgestuurd worden, dan zal het product op de dag van bestelling nog op de post worden gedaan indien je voor 16:00 uur bestelt. Ik verstuur boeken en CD’s vaak via brievenbuspost, maar bij grotere pakketten of meerdere items wordt een pakket verstuurd.

Zijn alle items tweedehands?

Nee, John’s Muziekboetiek biedt zowel tweedehands als nieuwe items aan. Wanneer een item nieuw is staat dit in de titel. Anders is het een item gevonden op een kringloop of rommelmarkt. Niettemin zijn alle producten van goede kwaliteit, en kun je op elk moment contact opnemen met John’s Muziekboetiek om foto’s op te vragen. Bovendien ben je altijd welkom om langs te komen en de producten te bekijken alvorens ze te kopen.