De Spice Girls krijgen hun eigen postzegels. De zangeressen worden geëerd wegens de dertigste verjaardag van de groep

Aankondiging

Gepubliceerd op 05-01-2024

Emma Bunton, Victoria Beckham, Geri Halliwell-Horner, Melanie Chisholm en Melanie Brown vormden de Spice Girls in 1994. Twee jaar later braken ze door met Wannabe. Daarna volgden successen als Say You’ll Be There en Spice Up Your Life. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen zijn de Spice Girls een van de succesvolste Britse acts ooit.

De collectie van vijftien zegels brengt enkele van hun grootste momenten in herinnering, waaronder de Brit Awards van 1997, de slotceremonie van de Olympische Spelen van 2012 en hun comebacktournee. Alle leden van de groep hebben hun eigen zegel, met Halliwell in de beroemde Union Jack-jurk.

De postzegels worden uitgegeven door het Britse postbedrijf Royal Mail. De collectie is de eerste die aan een vrouwengroep wordt gewijd. Eerder kregen The Beatles, Pink Floyd, Queen, The Rolling Stones en Iron Maiden hun eigen postzegels. Bron Nu.nl https://www.nu.nl/muziek/6296771/spice-girls-krijgen-eigen-postzegels-ter-ere-van-dertigjarig-bestaan.html

Het Pakje met de Cd's zijn goed aangekomen Heel graag tot een volgende Keer Groetjes Stephan (Blankenbergen,Belgie)

Stephan

Hello, Bedankt dat u mij in het Bulgaars schrijft, ik waardeer de moeite! De cd's zijn vandaag aangekomen. Thank you for writing to me in Bulgarian, I appreciate the effort! The CDs arrived today. Strahil

Strahil Minev

Snelle levering, niet met PostNL gelukkig maar... en wie doet in deze tijd nog de moeite om er een persoonlijk, handgeschreven briefje bij te voegen...? Dat verdient een 10. Niets kan beter, alles was PERFECT.

Gina Vanthournout

Goed verpakt en snel geleverd. Het handgeschreven berichtje werd door mij bijzonder gewaardeerd.

Jan

Geleverd in perfecte staat (was er al heel lang naar op zoek)! Vriendelijk, persoonlijk briefje erbij - een aanrader!

Hubke

Alles was perfect, heel goed en verzorgd ingepakt met een leuk briefje erbij, TOP WINKEL!

Marleen

De bezorging was een dag eerder! Fijn. Het boek ziet er netjes uit!

Nancy

Perfect verpakt,levering zelfs vroeger dan beloofd,dikke tien

Leo

Mijn gekochte cd werd correct verpakt, bliksemsnel geleverd, en met een persoonlijke boodschap van Johns Muziekboetiek ingesloten thuis gebracht. En dat doet plezier ! Mijn volgende cd's komen gegarandeerd van hier.

Linda

Zelfs sneller geleverd dan verwacht ! Plus nog een persoonlijk berichtje op de verzendnota

Luc

Artikel oké. Eén dag eerder geleverd dan beloofd.

Dba

Prima levertijd. Tof berichtje bij de levering van de verkoper. Zeer positief over. Zou zeker nog wat van hem kopen.

Petra

De cd zag er nieuw uit, was goed verpakt met een begeleidend briefje en werd snel geleverd! Prima service dus, kon niet beter!

Cian